E-Health

Afhankelijk van je klachten en je vraag maken we in overleg een keuze voor één of meerdere therapie vormen, waaronder eventueel ook E-Health modules (TherapieLand). E-Health kan bijdragen door voorlichting die kan worden aangeboden, de mogelijkheid om een dagboek of oefeningen bij te houden en helpt in het bewust bezig blijven met je eigen (gedrags)verandering. E-Health biedt ook een mooie mogelijkheid om na je behandeling zelf actief en bewust te blijven van wat je hebt bereikt, en je vaardigheden te blijven inzetten!

E-health kan op korte termijn gestart worden in combinatie met beveiligd beeldbellen met de therapeut afgewisseld met therapie afspraken in de praktijk. Daarnaast kan ook via E-Health uitleg over problematiek en behandelvormen worden gegeven, kunnen registratie methoden en oefeningen aan de voortgang worden gekoppeld en kan er flexibel met de therapeut worden gesproken in korte online consulten afgewisseld met face-face-face sessies. Voor meer uitleg kan contact worden opgenomen met de therapeut ([email protected])

Voor ouders is er de mogelijkheid om verschillende online programma’s te volgen, bijv. uitleg over problematiek en behandelvormen, oefeningen, registratie methoden etc. die goed aansluiten bij de geboden therapie aan de jeugdige. De E-health wordt dan gekoppeld aan een ouderbegeleidingstraject, waarbij in gezamenlijk overleg afspraken voor contact (beveiligd beeldbellen of live) met de therapeut worden gemaakt.

Meer informatie over kwaliteitsstandaarden binnen de GGZ is te vinden op:  https://akwaggz.nl/ en https://trimbos.nl